jam saya


Get your own Digital Clock

Saturday, October 8, 2011

thank you mommy..iloveu

mommy mommy......
thank you my for everything
mommy mommy...
trima kasih sebab always there for me when i need you
mommy mommy...
dulu anie malu sama mommy,now.....we change cloth together! hehe
mommy mommy...
thank you sebab dengar setiap keluhan anie padahal mommy lagi penat tapi mommy tidak mengeluh..
mommy mommy....
thank you..dulu anie sembelit mum jg tolong push..pastu pasala anie mum tidak dapat shopping kiki lala
mommy mommy...
thank you sebab bila anie merajuk mom jgklah yang pujuk anie blik
mommy mommy....
thank you sebab apapun salah anie mom n dad yang back up....
mommy mommy...
thank you sebab 5 tahun anie masuk asrama...mom selalu bagi hadiah befday..3 tahun tuh mum ulang alik dari ranau p kk..semata mata kasi beli anie hadiah
mommy mommy....
thank you sebab...dari jauh mum datang masa sa masuk asrama mum datng setiap hujung bulan hantar kotex and makanan...
mommy mommy...
thank you belikan anie baju2 yang selalunya anie tdk suka dulu tapi lama2 mum stop beli sebab anie demand
mommy mommy...
there are too much to be thankful...
mommy mommy...
thank you jaga anie masa anie sakit tenat...
mommy mommy......
anie banyak susah kan mommy kan..byk sakit anie dari kecil kan.......itu lah ini lah....
mommy mommy...
i really love you..
mommy mommy...
im sorry..i never stop hurting you maybe one day i will stop....
mommy mommy...
i love u more than anything 

Wednesday, October 5, 2011

my precious happiness


dear blog,
hari ne sa sad ne.....sa rindu sangat sama kucing2.....lama ne sa jaga....pastu tiba2 ne HILANG macam tu jak....heh!!! my HEART trus sakit ne...kotigog my  HEART oke.....patutlah masa pagi2 sa p kasi makan tuh berat jak hati sa ne mau lepaskan dorang...dorang pun ramai2 ne tidur atas beg makanan yang sa selalu bawa mau p kasi makan dorang....sayu o sa ingat balik...berat betul bah hati sa mau lepaskan kucing tuh masa ,kucing tuh mana pernah tidur tuh pagi2...tiba2 jak that last day sa sama durang,dorang bertiga ramai2 p tidur..so sweet pula tuh...lama juga sa tunggu dorang ne..lama2 sa fikir macam kalo sa lama2 sini nanti sa tidak dapat kasi lupa dorang bila sa balik sabah kan....tidak tau pula betul2 that evening dorang disappear...apapun sa tetap jgk tunggu petang tuh...sa tetap juga letak makanan dorang d tempat dorang sleep selalu..well tempat dorang tidur tidak kacau orang pun..so sweet innocent kids.... malam tuh sa cek balik dorang ada balik ka teda d tempat dorang selalu tidur tuh but.....ya its a bad news ...i go back home in my eyes yang sudah bertakung air dengan hati yang sedih...dalam hati berdoa sudah supaya kucing2 tuh selamat..huhu....
 sedih oooohh.....

tuh gambar saja sa kasi tayang2 bah tuh sebab tuh gambar sa first2  men2 sama durang tuh...masi kecil lagi tuh masa....actly kan sa mau p print assigment bah tuh ( sapa tanya kan) tapi kan sekali sa nampak miaw..dengan wang baki sa p beli trus tuna dengan harapan sudah tuh harap2 kucing2 tuh stay sana endak lari....cepat2 sa p beli trus sa trun sa kasi makan...nyum2....ndak pandai makan lagi pula....cute....then kan...sa naek blik dengan pesanan sama tuh kusing.."jangan kamu lari k" sa bilang gtu.....sa lari nek atas beli susu...pastu sa lari lagi turun bawah kasi minum susu..andu bah...ndak jgk pandai minum tapi ada satu kucing tuh blajr minum...heee...ohya sempat lagi tuh 3g sama mummy sa..heee......yeah i share my happiness to the person who give me happiness tooo......sayang mummy sa....

ok since that day sa selalu sangat maen and jumpa tuh kucing walupun masa sa exam!
heeee....tenang hati sa oke  jumpa kucing.....best2

p/s : cats i miss u so much

Saturday, October 1, 2011

who am i......

uiyoooooo maya karin tuh...................pandang kiri kanan atas bawah depan belakang.....ahahha kena tipu...
kalo artis ko cepat jak tinguk  kalo sa bilang lah kan.... tuh nah c anie...sepa tinguk????? lol....

hurm..terkedu dan terkilan......kita sudah tolong orang....orang balas dengan seribu kejahatan...seriusly....sad...ok.....sampainya hati tapi tidak apa

be the leader of yourself bak kata diva devirda ( how i miss u alot we havent meet for a very long time)
ook dea bukan imaginary friend saya oke....huuhuhu

my conclusion is.....buatbaik jak sama orang and never treat bad to others....if they hurt you or buat jahat whatever pun...balas dengan kebaikan kan kita belajar dalam agama untuk berbuat baek pun...sekarang memang teda effect nyer pown...kakah!... tapi nanti masa akhirat.... hurm....tunggu jaklah..sama2 kita tunggu oke.!
peace...