jam saya


Get your own Digital Clock

Monday, April 30, 2012

me a loner tonight




all of what im thinking when im alone.
=.='
yeah tonight im a loner..
:P

Sunday, April 29, 2012

bersih three point zero : SABAH


 so proud that sabahan can do it peacefully
ermm
sa tia tau pun ada bersih ne...heheeee
but  watching this  shows that sabahan people can make it better..
bukan mau kasi banding pun
tapi jum kita ambik iktibar sama2
kalo ndak bagus kita kasi bagus.. jangan iri hati dan dengki pastu kita kluar kan kata2 ndak bagus k!
1 malaysia! :)

idamanku dalam 12 tahun akan datang

1. kawasaki
2. suzuki

3. ducati
4.kawasaki

5.honda
6. hummer car
7.landrover defender 2012

ne wish list saya ja..... kalo dapat dapat lah kannn

:)

Friday, April 27, 2012

happy birthday daddy

i love my daddy so much
no words can describe how he is much more better than superhero

Thursday, April 26, 2012

racism..are u?

ok...lama sudah benda ne tersebar d facebook tapi sa pula teda kesempatan mau tangok ne...
then yesterday baru sa p tengok...owkae!!! so much fun...macam mau buat pula d MSU or SMESH kan...

ok then sa pun berazam something sehabis sa tengok ne...mau tau apa?
i decided i dowan to be racism!! xmau anie jangan anie stop all of it.. yes sometimes im a racism...tu bila sa bersama orang2 yang suka hina dan kritik bangsa dan agama orang lain...
 mau tengok somes facts..
 bare in mind anie!!
stop being one!

Wednesday, April 25, 2012

kim and kanye

malar top 1 trending tuh
apa ya cerita dorang..oke fine
kena google! :P

WEDNESDAY: BUDAK BANGUN LAMBAT!

HOH! GUUUUUUUUD MURNING!!!!
ok its 10.45 when i wake up...and now it shows 11.24...
jyeah apaini bangun lambat ne! begini ka anak dara ne hah??
oklah...kamu tau sepa yang malar sama sa di facebuk dan di blog...
its my both hanis!!!
Hanis aripah n fida...
i hope both of them can meet soon ne.. yalah mereka berdua banyak memahami saya... walupun penat melayan saya yang tidak lah nakal sangat kan...teett

hehhe.....
gambar rajah d bawah adalah hiasan yang buat saya gembira sepanjang hari :P
tengoklah both hanis yang bz saya layan  d fesbuk...
http://www.emocutez.com
ok ada baine sa mau post sa punya idea...selalu kalo dulu2 sa lukis seja d buku owkae sebenarnya seingat sa kan its been years sudah ne sa x berkarya since primary school ..eseh! i mean drawing2 idea macam kartun2( teringat sailormoon ne) or create orang2 based on what i see...owh my..its been years..ada pun lukis cell, lukis human body part .. lukis benda berkaitan my studies... gilak lah..laaaaaaaaaaaama ndak kasi kuar idea...
ne idea sa nanti sa post ne.. lama sudah ne ...
sa kumpul2 idea tapi ini seja sa berjaya kasi siap duluan..yang len tuh i need more imagination for the susun atur story...
 kamu nampak kaine? hoho.....
 actually kan ne salah satu pengalaman sa ne...
heeeeee
http://www.emocutez.com
bah oke everyone..
kalo ada masa komen lah n feel free to rate
im a beginner.
 have a nice day semua@ everyone!

Tuesday, April 24, 2012

Sunday, April 22, 2012

genap 1 tahun

yeah its been 1 year since bloggie were born by her blogger..
happy birthday bloggie....
ok first time edit d pizap memang lah kan result macam ne...hihi
since i cant edit in picnik anymore..ive try edit in pizap...

ok...perasan ka my previous post is just a few second? hihi
patutlah rasa macam tertanya ne bila kene befday blog sa...yalah...hari tuh kawan sa post wish befday blog dia kan..sa masa tu..alamak kena tunggu satu tahun baru dapat wish..and taraaaaaaa!!
its been a year sudah sa blog...kayhlah baru satu tahun bukan seribu tahun kann...hehe
bah mau wish thanks dulu sama semua yang support, yang jadi bahan gossip dan yang jadi mangsa dalam blog ne...sorry jugalah...apa bulih wat sa ne urang biasa jak..sa manusia yang buat jahat dan buat baik...
bah special thanks to my dear fren yg support me buka blog ne  hanis fida dan my forever commenter yang support sa berabis my dear hanis arifah...both oso hanis..tapi thanks jugalah sama semua kawan2 blog sa.. sorry dan thanks a lot.. ~ macam terip artis menang anugerah~ ok bai

believing that diseases or sickness is just small thing



me a person who dislikes any kind of sickness yet ive been growing up raising my self avoiding any disease and i educated my self not to pampered any illness that ive going through...
but we as a human we are not born perfect.yet the world is ending so as in the bible it state that there will be illnesses,earthquake and many more disaster in this world that is full of sin...we have to face it...
its normal living life with obstacles but we must remain calm in any of the situation..why? it actually making us strong..strong in our faith.in our believe that God create all things because He loves us so much, so at the end of the day we will be saved..but as we as a sinner,we have to go through all this... a winner doesnt mean  they never lose rite? a millionaire were not born rich? motivation and life history will born a millionaire.u can search in GOOGLE about they background...then you know..what is hard what is difficult and what is life actually...
so when u are sick..just believe its just a passby bus or maybe a bird flying infront you...its just a temporary thing..
beside, when u fail among your friends and neither one of your friends were there for you...just stand up!
angel from heaven is there for you..you just need to go on life as usual..dont make it bother your life..
recently ive been sick..but nahh its just a minor thing but it kinda disturb my daily life...then..i was like keeping my self in silent...but! then.........people show sympathy towards me and i feel bad about them because im not asking for sympathy anyway so i set my mind to just make things normal as i dont feel anything..and jyeahhh! things became much better even i manage to be someone  better..someone who are better from inside..and i know its because i ve set earlier my faith and my believe that i will be fine..
and thanks God for listening to my daily prayer...

Wednesday, April 18, 2012

18 april 2012 : KIM KARDASHIAN WANNA BE A MAYOR

its kim again rite..oke i just bought kimmy favs which is TIM TAM...nyummy...
naah  the trending was actually all about the stuff that comes out in her show which was about the mayor thing which kim wanna be a mayor! yes a Mayor in Glendale, California! why in a sudden...im not sure but maybe she have something pop out her beautiful brainy i guest so..
then so Why Glendale.? it says that, Kimmy had making research that the population in that town is one quarter of Armenian which estimated about 200,000 and it shows that its the biggest population outside Armenia. So yeah..FYI kimmy Kardashian is Armenian blood and she got it from her late Dad..

Tuesday, April 17, 2012

the power of pray and being patience


be patience..its worth and when the times comes u will be high of hills happy..

Monday, April 16, 2012

love in perth ~2010~

best!!
 tengoklah cerita ne..siuk tau...
i enjoyed it 
 sinopsis nya kann :
Love in Perth : Kisah Cinta Si Moody, Si Sombong, dan Si Bijaksana

Apa jadinya jika 3 penyanyi disatukan dalam satu film? Ternyata mereka bisa jadi saling membenci bahkan jadi saling mencinta. Mereka adalah Gita Gutawa, Derby Romero, dan Petra Sihombong, yang dipertemukan dalam film Love in Perth. Dalam film garapan Findo Purwono tersebut, ketiga musisi itu menggambarkan kisah percintaan di kota Perth, Australia.

Berawal dari pertemuan Lola (Gita Gutawa) seorang cewek cantik berusia 16 tahun yang mendapat beasiswa sekolah di Perth, Australia dengan Dhany (Derby Romero) seorang cowok senior, tajir, dan keren. Pertemuan mereka berdua yang satu sekolah itu tidak pernah terhindarkan dari pertengkaran. Namun lambat laun hubungan Lola dan Dhany menjadi berubah, mereka makin lama justru saling menyukai.

Love in Perth yang merupakan film garapan Findo Purnowo ini menyajikan suatu tontonan drama romantis ala remaja kini. Namun yang menjadi berbeda adalah ketika Findo menyatukan 3 penyanyi dalam satu film. Dalam film produksi MD Pictures inilah ketiga penyanyi tersebut saling unjuk gigi bahwa mereka bisa berakting dengan baik.

Pemilihan pemain untuk mengisi tiap karakter terasa sangat proporsional. Gita Gutawa dengan karakternya sebagai cewek manis, pintar, taat ibadah, moody, dan mempunyai idealis yang tinggi. Derby Romero yang menunjukkan sikapnya sebagi cowok yang sombong, egois, dan angkuh. Lalu Petra Sihombing sebagai cowok yang bijaksana, masing-masing berhasil menggambarkan karakter tersebut dengan baik.

Tentunya Findo tidak lupa untuk membalut filmnya dengan keindahan kota Perth. Rasanya ia tidak salah memilih kota Perth untuk lokasi syuting film yang ditulis oleh Titin Watimena ini. Mata Anda akan dimanjakan dengan berbagai pemandangan kota Perth dengan keindahan pantai dan tamannya.

Yang patut di acungi jempol lagi, Findo berhasil mengemas film ini untuk bisa dinikmati oleh remaja dengan pesan moral positif. Dengan pesan moral yang tepat sasaran untuk anak remaja sekarang, dan tanpa adegan esek-esek, buka-bukaan, ataupun hal vulgar lainnya. Jadi cukup tepat jika film ini dijadikan sebagai film yang mengawali tahun baru Anda. Love in Perth bisa Anda saksikan di bioskop mulai 30 Desember 2010. (EG)

by: EFENDI GRIMALDI

sori lah karja mengopy n paste seja ne  hihih

Wednesday, April 11, 2012

happy wednesday !


be happy or u just need to enjoy ur life happily...nahh just put aside those bad thing appear in your life!

Tuesday, April 10, 2012

sometimes....

 sometimes we really wanna succeed in our life but how do we get it?
by others weakness?
 dear u....u will not gonna satisfy with it one day and you will always live in guilty
so never see and judge other weakness to be the one who is gonna stay as the one last standing...u will only satisfy for a moment not for the rest of your life..

Sunday, April 8, 2012

sunday!

 oke..hari ne saya pigi pasar pagi dengan kawan sa..@ hosmet sa..
we ve known each other nearly 4 years...and next year kami sama2 grad!
mau tau...gne sebenarnya kan..saya duluan masuk degree tp just a few months late jak si lin my fren ne masuk but then we gonna grad together..
actually masa saya kena masuk kos degree sa , awal2 tuh sa sedih and yalah sapa ndak rasa macam forever alone..oke napa si dia dapt masuk degree sama si dia kenapa sa kena masuk ne sorang2 kan.. tapi sa sabar seja lalui semua ne tanpa kawan rapat..i just go ahead..saya sama2 si lin ne masuk Msu sama2 dan ambil kos sama2 tapi kami ndak dapat teruskan our next step together but thanks God kami habis sama2..Tuhan baik sebab dia bagi kita sahabat..bersyukur dengan siapa pun d sekeliling kita!

okelah...hari ne sa belajar banyak sangat..dan saya akan simpan semua kenangan saya baik yang buruk dan tidak buruk itu! semua itu kenangan dan pengajaran :)

Thursday, April 5, 2012

never give up U !



 I will never stop loving because i believe in love....

Sunday, April 1, 2012

im so into music..maybe Bachelor in music one day?

sunday! i post two entry on the same day ~ some people say eyew..some say oke..some say hurm..some will just walk off!! http://www.emocutez.com

oke..im in love with this two guy at the same day! ayayayayay!
first its YIRUMA then... SAM TSUI
SAM  really melt me with his great voice oke!
enjoy this!
and this

http://www.emocutez.comhehe!

SUNDATE with yiruma

today i learned that being single and loving every single thing in my life no matter if it is just a drop of water...is something that is very precious to me..jyeah  why?
nah u can see if u already have someone special in ur life u will somehow accidently forget the thing around you.
if for example a whoever they are meet their partner..somehow many things that is precious is left behind or put aside...this somehow my experience and what i saw daily...
but yeah..ive realize this and i will try the best to never ever forget those who were they during my difficulties..

im so far single now and enjoyed a lot to love everything surround me..no matter what i see, what i listen to..everything become somehow important to me and i love all of it..same goes to every people around me..
thanks for being there for me..for me everyone of u is not my friend or anonymous anymore..u all are my family..my one and only love...

currently in love with leeminho but now fall in love with yiruma...enjoy the song below!